Annons

Du är här

Om BrandSäkert.se

Brandsäkert är i grunden en papperstidning som ges ut av Brandskyddsföreningen och når beslutsfattare inom både privat och offentlig sektor.

Kompatibilitet

BrandSäkert.se är framtagen för att fungera med aktuella webbstandarder. Sidan är kompatibel med alla standardföljande webbläsare (Firefox, Google Chrome, Apple Safari...), samt Internet Explorer version 9 och uppåt. Webbsidan kan även fungera med tidigare versioner av Internet Explorer, men vi löser inte buggar eller problem som uppkommer med sidan i dessa.

Om du upptäcker fel på webbsidan, såväl tekniska som innehållsmässiga, underrätta oss gärna på webmaster@brandsakert.se

Kakor

BrandSäkert använder sig av så kallade cookies för att göra webbsidan mer användarvänlig. En cookie är en liten textfil som sparas i din webbläsare för att webbplatsen ska kunna komma ihåg vem du är, den kan dock inte användas för att identifiera dig.

Utan kakor fungerar inte alla tjänster på BrandSäkert.se som de ska. Du kan sätta på och stänga av kakor i din webbläsares inställningar. Genom att ha kakor påslagna i din webbläsare och använda BrandSäkert.se godkänner du att webbplatsen och dess leverantörer av tredjepartstjänster sparar information i kakor på din enhet.

Upphovsrätt

Allt material på BrandSäkert.se skyddas av upphovsrätten. Det är inte tillåtet att utan tillstånd från BrandSäkerts redaktion ladda ned, kopiera eller på annat sätt flerfaldiga något material från webbplatsen.

Om du vill använda material, vänligen kontakta BrandSäkerts redaktion för att komma överens om licensvillkor.

Frågor om BrandSäkert.se?

Brandsäkert på webben produceras av Chimney. För frågor gällande webbplatsen kontakta webmaster@brandsakert.se.